У нічному клубі Харкова п’яні ДСРівці Нацполіції побили чоловіка (ВІДЕО)

Вночі, 24 жовтня, у харківському нічному клубі «Болеро» нетверезі працівники ДСР Нацполіції влаштували сутичку та побили місцевого жителя на ім‘я Олександр.

Про це Police Control Ukraine повідомило поінформоване джерело.

За його інформацією, Олександр разом із дружиною відпочивали у клубі. Пізніше один із поліціянтів почав діалог з дружиною Олександра та зав’язалася перепалка. Правоохоронець почав обзивати та принижувати Олександра. На місці події також був присутній Євген Смаль (начальник одного з відділів УСР в Харківській області ДСР Нацполіції), який не контролював своїх підлеглих.

Під час перепалки Олександра з ДСРівцями прибіг підлеглий Смаля – Любичєв Дмитро, який почав наносити чисельні удари Александру. Внаслідок побиття чоловік втратив свідомість та отримав пошкодження.

На відео можна побачити, як чоловіка били, навіть, коли він вже лежав на підлозі. Після побиття, Любичєв Дмитро спокійнесенько залишив заклад.

Любичєв Дмитро

Наразі є інформація, що цю справу намагаються «зам‘яти».

Нагадаємо, у лютому цього року в Києві затримали харківського викрадача елітних автівок Носкова Михайла Миколайовича на прізвисько «Носок». Як тоді повідомляв Police Control Ukrane, посилаючись на джерело у правоохоронних органах, Михайло Носков має кума – Смаля Євгена Володимировача.

Євген Смаль

Також нагадаємо, 15 вересня на одній з парковок Харкова підпалили «Toyota RAV4», яка належить начальнику відділу Управління стратегічних розслідувань в Харківській області ДСР Нацполіції Гіндії Гураму Гурамовичу. За інформацією, отриманою від джерел всередині правоохоронних органів, він є кумом Генпрокурора Ірини Венедіктової.

Залишити відповідь