У Луцьку п’яний начальник патрульної поліції кинув гранату у приміщенні поліції

Відео , на якому патрульний поліцейський кидає у коридорі гранату та стається вибух у приміщенні Управління патрульної поліції м.Луцьку, опублікувала на своїй сторінці у Facebook патрульна Зоя Мельник.

«По нашей информации данный взрыв произошел в управлении патрульной полиции Луцка несколько месяцев назад. И якобы гранату бросил после конфликта с коллегами начальник УПП Луцка Александра Вовченко, пребывая в состоянии алкогольного опьянения»,– зазначається в повідомленні.

По нашей информации данный взрыв произошел в управлении патрульной полиции Луцка несколько месяцев назадИ якобы …

Gepostet von Zoya Melnik am Donnerstag, 22. August 2019

Як Police Control Ukraine повідомило джерело у правоохоронних органах, екс-начальник УПП у м.Луцьку Олександр Вовченко раніше був водієм у заст. Голови Нацполіції України Олександа Фацевича, тому ймовірно цю подію із гранатою усі приховали.

Та самого начальника УПП у м.Луцьку Олександра Вовченка лише звільнили з керівної посади та перевели  на посаду керівника відділу превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Цей вибух гранати дуже добре приховали та усі патрульні й поліцейські, які знали про цей злочин, який кваліфікують зазвичай як «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» (ст. 263 Кримінального кодексу України) , приховали злочин, за що є теж кримінальна відповідальність згідно ст. 396 Кримінального кодексу України.

Та інше питання за які кошти проводився ремонт у приміщенні УПП у м.Луцьку.

2 коментарі
Залишити відповідь