Смерть в патрульному авто у Сумах: чоловік помер в багажнику поліцейського авто

З‘явилось відео, на якому видно як поліцейські витягують померлого чоловіка з багажнику патрульного автомобілю Toyota Prius.

На тілі чоловіка, який помер в патрульному авто в Сумах, виявлені численні садна і гематоми.

За версією патрульної поліцї померлий був в стані алкогольного сп’яніння і в гаражі свого знайомого почав розкидати речі і вести себе неадекватно. Знайомий викликав поліцію.

Але в коментарі патрульної поліції Сумської обл. немає жодного пояснення стосовно причин знаходження загиблого у багажнику патрульного автомобілю.

«23 квітня, близько 21-ї години, у Сумах екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про правопорушення. Заявник повідомив, що його знайомий, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не хоче залишати його гараж. Він поводиться неадекватно та розкидає речі по приміщенню.

Інспектори оперативно прибули на місце. Події описані заявником підтвердилися. Побачивши поліцейських, громадянин сховався від них під авто УАЗ, яке стояло у гаражі. Охоронці порядку намагалися встановити контакт з чоловіком, але окрім свого імені, він взагалі нічого не говорив. Патрульні дістали його з-під авто. 

Як стало відомо зі слів заявника, його товариш має психічні розлади та, ймовірно, перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері. 

Вартові порядку викликали на місце події бригаду психіатричної швидкої допомоги та вивели громадянина на вулицю. Очікуючи швидку, стан чоловіка погіршився. У нього уповільнилося дихання, після чого він почав втрачати свідомість. Патрульні викликали на місце швидку медичну допомогу. Не гаючи часу, поліцейські вирішили транспортувати громадянина до службового авто та їхати на зустріч швидкій. За 500 метрів поліцейські зустріли карету швидкої медичної допомоги. На жаль, медики констатували смерть чоловіка.» – повідомили в патрульній поліції Сумської області.

Нагадаємо,23 квітня затриманий 29-річний чоловік помер у машині патрульної поліції в Сумах.

За фактом смерті чоловіка, слідчі Державного бюро розслідувань, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (вбивство) та ч. 3 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень).

7 коментарів
Залишити відповідь