У Чернівцях начальник патрульної поліції, підлеглі якого продавали наркотики та алкоголь, відмовився пройти експертизу на стан наркотичного сп‘яніння

Раніше ДБР повідомило, що чернівецький патрульний купував наркотичні засоби з метою вживання та незаконного збуту колегам та цивільним особам. Поліцейський також збував етиловий спирт та фальсифіковані алкогольні напої, виготовлені з недоброякісної сировини.У ДВБ Нацполіції повідомили, що поліцейські діяли групою осіб.

Через деякий час депутат місцевої ради Олександр Болтунов повідомив на своїй сторінці у Facebook, що начальник патрульної поліції Шкроб Артур, підлеглі якого продавали наркотики та алкоголь, відмовився пройти експертизу на стан наркотичного сп‘яніння, інформує Police Control Ukraine .

«По прибуттю співробітника внутрішньої безпеки, начальник патрульної поліції Шкроб Артур відмовився проходити освітчення на стан наркотичного сп’яніння.
Чернівчани робіть висновки хто нас “захищає”. Поведінка та очі Шкроба відразу видали його, тепер зрозуміло, чому він на відріз відмовлявся вийти до активістів, прикриваючись заступником!»,– йдеться у повідомленні.

🚨По прибуттю співробітника внутрішньої безпеки, начальник патрульної поліції Шкроб Артур відмовився проходити освітчення…

Gepostet von Oleksandr Boltunov am Freitag, 30. August 2019

Наразі громадськість вимагає відсторонити від посади керівника патрульної поліції Артура Шкроба. Активісти вважають, що Артур Шкроб знав про це, і можливо мав до наркотиків безпосереднє відношення.

🛑ЧАС ТА ТЕРПІННЯ ВИЧЕРПАНІ🛑КЕРІВНИКУ, ЯКИЙ УПРАВЛІННЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ПЕРЕТВОРИВ У СВОЮ ЗЛОЧИНУ ГРУПУ, З ПРОДАЖУ…

Gepostet von Oleksandr Boltunov am Samstag, 31. August 2019

Раніше Артур Шкроб очолював патрульних Кривого Рогу.

Нагадаємо, під час обшуків у патрульного вилучили:

  • 4750 євро, 2500 доларів США, 16500 гривень;
  • порошкоподібну речовину білого кольору схожу на амфетамін;
  • предмети схожі на зброю та набої калібру 8 мм;
  • 77 зіп-пакетів та 11 поліетиленових пакетів із речовиною рослинного походження зеленого кольору схожого на марихуану;
  • 880 літрів фальсифікованої горілчаної продукції, 300 літрів спирту та підроблені марки акцизного збору.

ДБР кваліфікує дії правоохоронця, як незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинене за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Залишити відповідь