У Харкові ексСБУшнику, який тільки-но став прокурором, спалили автівку

Сьогодні вночі у Харкові на вул. Ньютона, 106 стався черговий підпал авто. Цього разу автівка належить ексСБУшнику, який у червні 2021 року став прокурором.

Про підпал автівки повідомляється у місцевому Telegram-каналі.

Як стало відомо Police Control Ukraine, власником автомобіля «LEXUS ES350» 2011 року випуску є заступник керівника Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора при Харківській обласній прокуратурі Калюжний Дмитро Олександрович. Про це свідчить його декларація.

Раніше Калюжний Дмитро працював в УСБУ в Харківській області у відділі «К» (відділі по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю).

Як Police Control Ukraine повідомило поінформоване джерело, причиною підпалу, ймовірно, є «розборки прокурорських» – тобто помста працівників місцевої прокуратури, або помста фігурантів (поліціянтів) корупційних справ, по яким проводив розслідування Калюжний, працюючи в СБУ.

Нагадаємо, 15 вересня на одній з парковок Харкова підпалили «Toyota RAV4», яка належить начальнику відділу Управління стратегічних розслідувань в Харківській області ДСР Нацполіції Гіндії Гураму Гурамовичу. За інформацією, отриманою від джерел всередині правоохоронних органів, він є кумом Генпрокурора Ірини Венедіктової.


Залишити відповідь