В Одесі у патрульного стався «психічний розлад»

Командир батальйону у м.Києві Сидоренко Антон Вадимович був відправлений до Управління патрульної Одеської області після корупційного скандалу та реорганізації місцевого управління.

Та в Одесі патрульному стало зле, в прес-службі поліції повідомили, що у Антона нібито був «психічний розлад», а очевидці подій кажуть, що патрульний ймовірно був п‘яний або під дією наркотичних засобів .

На відео видно, що патрульний поліцейський відпочивав у місцевому закладі, та потім ймовірно почав поводити себе неадекватно, і люди викликали поліцію.

З іншого ракурсу

Стан сп‘яніння зможе показати експертиза, якщо її хтось проведе.

Також Police Control Ukraine повідомило джерело у патрульній поліції:

«Стежу за новинами і, що я бачу прибрали Весь кому складу патрульної поліції і прислали кращих з кращих за твердженням Олександра Фацевіча він дуже шанований человек.На, що ми видем прислали кАмандіра з міста Київ Сидоренко Антон який любить віджимати у водіїв посвідчення без будь-яких процесуальних документів який очолив 1 бат, а також новий заступник начальника по лінії Кисличенко Дмитра в колах називають Доббі або просто носок, у нього фобія у особового складу шкарпетки перевіряти …….. і, що в результаті ….. Ось вам Відео від очевидців, гово ят зам був перед даними бешкетом телефон вибирали ….. дивіться і насолоджуйтеся хто в якому стані судити складно але явно не офіцер. »

В прес-службі патрульної поліції повідомили, що вчора в Антона стався психічний розлад (приступ). Колеги вчасно викликали швидку та надали усю необхідну допомогу. Наразі Антон перебуває у лікарні та проходить усі необхідні обстеження задля встановлення його стану та причини такої поведінки.

Також у поліцейського відібрано забори та аналізи. Попередньо, наркотичних та психотропних речовин в його організмі не виявлено.

В патрульній поліції зазначили, що Антон Сидоренко — командир батальйону № 4 полку № 2 управління патрульної поліції Києва у патрульній поліції несе службу від самого початку її створення — з 2015 року. З перших днів у поліції він показав себе як справжній лідер, той, з кого можна брати приклад і на кого рівнятися.

Врятовані життя, затримані правопорушники, повернуті великі кошти власнику, організована робота в роті, батальйоні, особиста відповідальність за вибраний шлях служити українському народові – все це про Антона.

В управлінні патрульної поліції характеризується як один із кращих працівників, який неодноразово заохочувався керівництвом за високі досягнення в службі й жодного разу не притягувався до дисциплінарної відповідальності. Нагороджений відомчою заохочувальною відзнакою-нагрудним знаком “За відзнаку в службі”.

1 Коментар
Залишити відповідь