Ексначальника поліції Запорізької області, якого затримали п‘яним за кермом в столиці, звільнили з правоохоронних органів

39-річний ексначальника ГУНП в Запорізькій області, полковника Олег Золотоношу, якого в середині липня поточного року було затримано столичними правоохоронцями напідпитку за кермом, звільнили з правоохоронних органів. Згідно наказу сталося це через кілька днів після того, як його затримали за п’яну їзду в Києві.

Золотоношу з явними ознаками алкогольного сп’яніння зупинили, коли він пересувався столичними вулицями за кермом автівки. Його доправили до відділення поліції.

Екскерівника поліції Запорізької області затримали п‘яним за кермомНа відео колишній керівник Національної поліції в Запорізькій області та експерший проректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ (ДДУВС) до січня 2017 року полковник Золотоноша Олег Віткорович (https://declarations.com.ua/declaration/nacp_3722c526-6ee4-4cc8-8a4a-2d5af2fc78ec).ЗМІ стверджують, що з посади керівника Запорізької поліції Золотоноша був усунитий за кришування наркоторговців з яких мав мільйони гривень в місяць. «В Дніпрі його називають людиною колишнього заступника міністра внутрішніх справ Володимиром Євдокімовим, пов’язаним з олігархом Віктором Пінчуком і групою соросят.На нинішній час Золотоноша бігає коридорами МВС і зі слів моїх джерел думає кому дати хабар, щоб призначили начальником якщо не Запорізької то хоч Миколаївської поліції»,– повідомив Ігор Мосійчук. #поліція #Запоріжжя

Posted by Police Control Ukraine on Thursday, July 16, 2020

В Нацполіціі підписали наказ про звільнення полковника. Причина звільнення – за власним бажанням. Також Золотоноша отримав разову компенсацію та компенсацію за невикористані дні відпустки. Про це повідомляє видання «Горожане».

Золотоноша намагався скасувати постанову про адміністративне правопорушення та звернувся до Дніпропетровського районного суду. Справу розглянуть 3 вересня.

Нагадаємо, ЗМІ стверджували, що з посади керівника Запорізької поліції Золотоноша був усунитий за кришування наркоторговців з яких мав мільйони гривень в місяць. 

«В Дніпрі його називають людиною колишнього заступника міністра внутрішніх справ Володимира Євдокімовима, пов’язаним з олігархом Віктором Пінчуком і групою соросят.
На теперішній час Золотоноша бігає коридорами МВС і зі слів моїх джерел думає кому дати хабар, щоб призначили начальником якщо не Запорізької то хоч Миколаївської поліції»,– повідомив Ігор Мосійчук. 

Тоді Золотоношу та відомого ексочільника поліції Дніпропетровщини генерала Глуховерю, який відправив спецпризначенців КОРДу затримувати патрульних, які зупинили його водія, «сховали» до кращих часів в Дніпропетровському юридичному університеті внутрішніх справ. Ці особи вчать нових поліцейських.

Залишити відповідь