У Харкові троє чоловіків затримані після «Маршу рівності», їм готують повідомлення про підозру

У Харкові поліція затримала трьох чоловіків за «порушення публічного порядку». Про це повідомили у прес-службі Нацполіції обламті. 

«Двоє харків’ян 23 років і один 21-річний уродженець Іванофранківської області затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.  Слідчим Шевченківського відділу поліції відомості про подію внесені  до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді  обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.», – йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що «група молодиків чинила опір поліцейським», розпиливши у бік правоохоронців сльозогінний газ. Постраждали двоє працівників поліції. Одного з них з опіками очей доставили до лікарні.

УВАГА! Затримано наших активістів. Прямуємо до Шевченківського відділу поліції (вул. Толбухіна 103).

Gepostet von George Tarasenko am Sonntag, 15. September 2019
Відео затримання

Затриманим готується повідомлення про підозру у вчиненні вказаного злочину.

Наразі вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. 

Нагадаємо, вчора у Харкові Після «Маршу рівності KharkivPride» та акцій за сімейні цінності сталося кілька сутичок. Поліцейські затримали 17 чоловік, відкрили два кримінальні провадження та склали один адмінпротокол. 

Залишити відповідь