Суд взяв під варту підозрюваного у зґвалтуванні 12-річної школярки у Харкові

Орджонікідзевський районний суд Харкова обрав запобіжний захід чоловіку, підозрюваному у зґвалтуванні 12-річної дівчини. 

Підозрюваному у зґвалтуванні школярки обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесенння застави. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції Харківської області.

Нагадаємо, 11 вересня чоловік напав на дівчину, коли та йшла після школи додому. Він вдарив її в обличчя, затягнув у кущі та зґвалтував.

Протягом доби працівники Управління карного розшуку, Управління стратегічних розслідувань ГУНП в Харківській області та Індустріального відділу поліції затримали безробітного харківʼянина. Чоловік обґрунтовано підозрюється у скоєнні злочину.

За словами начальника облуправління поліції Валерія Сокуренка, в телефоні затриманого є відеозапис, що підтверджує його причетність до злочину.

Досудове розслідування, відкрите слідчим Індустріального відділу поліції за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України, триває. Працівники поліції встановлюють всі обставини злочину. 

Залишити відповідь