Скандальне вбивство у Каховці: поліцейського, який був свідком та ще двох звільнили, трьох відсторонили та ще трьох покарали

У Каховці Херсонської області розпочали службове розслідування стосовно начальника Каховського відділу поліції та працівників, які мали відношення до розслідування вбивства, яке сталося у новорічну ніч.Співробітника Каховського відділу поліції, який був неподалік під час стрілянини, унаслідок якої помер місцевий мешканець, звільнили з органів внутрішніх справ України.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції Херсонської області.

Йдеться про старшого інспектора з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Олександра Портного. Матеріали стосовно нього направили в Державне бюро розслідувань.

Таке рішення ухвалили за підсумками службового розслідування стосовно начальника Каховського відділу поліції та працівників, які безпосередньо мали стосунок до розслідування вбивства, що сталося в новорічну ніч у місті Каховка Херсонської області. 

«За результатами розслідування трьох працівників відсторонили від займаної посади, трьох — звільнили з органів внутрішніх справ, ще до трьох співробітників застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді неповної службової відповідності займаній посаді», — йдеться у повідомленні.

Зокрема, відсторонили від займаних посад керівництво Каховського відділу поліції. Стосовно чергового відділу та відповідального від керівництва, які перебували у добовому наряді у день вбивства, а також стосовно слідчого, у провадженні якого перебувала справа щодо вбивства чоловіка, застосували дисциплінарне стягнення у вигляді неповної службової відповідності займаній посаді. Членів слідчо-оперативної групи, а саме слідчого та оперуповноваженого карного розшуку, які перебували на виклику про вбивство чоловіка, звільнили з органів внутрішніх справ України.

Залишити відповідь