ДБР почало розслідування про можливу причетність правоохоронця до резонансного вбивства у м. Каховка

ДБР розпочало розслідування щодо працівника одного з відділів ГУНП Нацполіції в Херсонській області, який може бути причетним до вбивства 26-річного місцевого мешканця.

Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

Зазначається, що подія трапилась близько 6 години ранку 1 січня. В результаті конфлікту один з його учасників (колишній працівник міліції)  здійснив кілька пострілів у свого опонента. Від отриманих поранень потерпілий через два дні помер в лікарні.  

За інформацією місцевих мешканців, до завдання тілесних ушкоджень та вбивства потерпілого може бути причетний працівник поліції, який святкував Новий рік в одній компанії з підозрюваним у вбивстві.

Досудове розслідування розпочато за факом можливого перевищення правоохоронцем влади або службових повноважень (ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України).

Слідчими ДБР проводиться комплекс заходів щодо встановлення об’єктивних обставин події. У тому числі, буде надана правова оцінка видачі підозрюваному у вбивстві дозволу  на використання зброї.

Вчора жителі Каховки прийшли до поліції, аби дізнатись про перебіг розслідування та результати експертиз, зокрема, чи одна людина здійснювала постріли у чоловіка, який згодом помер. Переймаються, що справу можуть зам’яти, адже головним свідком стрілянини є чинний поліцейський, якого вже відсторонили від роботи. Він відпочивав у компанії із підозрюваним.

Також, кажуть родичі загиблого, відео із вуличних камер спостереження зникло.

“Пропадають відеодокази, ми хочемо домогтися того, щоб нам повернули відеодокази, де це все сталося. І щоб ми дізналися, хто це був, скільки їх всіх, і їх посадили. Тому що, коли мій брат прибув до лікарні, він говорив: за що вони мене так? Це була не одна людина”, – каже сестра загиблого Дар’я Чебукіна.

На сторінці Facebook «Кропивницький Дорожній контроль» є публікація із більшими подробицями.

СТРАХ И НЕНАВИСТЬ В КАХОВКЕ(статья по последним событиям в городе Каховка)Фото и видеоматериал…

Gepostet von КДК am Samstag, 4. Januar 2020
Залишити відповідь