Начальниця харківської патрульної поліції прокоментувала інформацію про покарання патрульних віджиманнями

Очільниця харківської патрульної поліції Альона Стрижак прокоментувала Police Control Ukraine інформацію про впровадження покарання за запізнення у вигляді віджимань та ситуацію із коронавірусом в УПП в Харківський області.

«Своєчасність прибуття на службу працівників контролюється їхніми безпосередніми керівниками», – повідомила Альона Стрижак.

Також керівниця УПП повідомила, що з початку встановлення на всій території України карантину в патрульній поліції Харківської області відмінені щоденні шикування/збори особового складу.

«З метою недопущення великого скупчення людей під час перезмінки, вжиті заходи задля оптимізації часу прийому/видачі зброї та спеціальних засобів. За можливості, працівники патрульної поліції виконують службові обов’язки дистанційно. Виняток подобове/позмінне чергування»,– зазначила очільниця патрульної поліції області.

Стрижак запевняє, що патрульні забезпечені індивідуальними засобами захисту: індивідуальними масками, антисептиками, рукавичками та іншими.

Але патрульні нам надсилають трохи іншу інформацію про маски:

#Нампишуть А ось такі маски видають харківським патрульним на цілий день. І знімати не можна, служебки відразу та премію знімуть.

Gepostet von Police Control Ukraine am Donnerstag, 9. April 2020

«Постійно проводиться санітарна обробка приміщень. Щодня, перед заступанням на зміну, проводиться температурний скриніг та медичний огляд працівників. У разі виявлення схожої до коронавірусної симптоматики, проводяться відповідні заходи щодо перевірки наявності зараження та самоізоляції/надання медичної допомоги працівнику»,– розповіла очільниця харківскої патрульної поліції.

Нагадаємо, повідомлення начальника УПП в Харківській області Альони Стрижак, адресоване командирам батальйонів, потрапило у розпорядження Police Control Ukraine

«Шановні комбати!

Доводжу до вашого відома, що за запізнення будемо вживати заходи фізичного впливу, а саме: віджимання! Інші заходи не дієві!

Вчора ми цю традицію перейняли від інших УПП де я несла службу і будемо продовжувати

Всім гарного дня!»,– повідомляє Стрижак, звертаючись до комбатів.

Залишити відповідь