Після корупційного скандалу в патрульній поліції Одеської області, управління «реорганізували»

Раніше патрульна поліцейська Одеськкої області Зоя Мельник повідомила про реалії реформи поліції та корупцію в УПП Одеської області. Після цього дівчині почали погрожувати розправою. В Одесу разом з комісією прибув заступник глави департаменту ППУ Олексій Білошицький. Після скандалу з одеською патрульної Зоєю Мельник, начальника управління патрульної поліції Одеси Юрія Рибака тимчасово відсторонили від виконання службових обов’язків.

Сьогодні в прес-службі патрульної поліції України повідомили, що проведено реорганізацію управління патрульної поліції в Одеській області.

Сьогодні в УПП Одеської області відбулася робоча нарада під головуванням заступника Голови Національної поліції Олександра Фацевича, за участі першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, начальника Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки Ярослава Кирсанова та заступника начальника ГУНП в Одеській області Сергія Махотіна. 

Було оголошено наказ Національної поліції України щодо проведення реорганізації стройових підрозділів УПП в Одеській області та командирування командирів батальйонів і рот з метою надання їм кваліфікаційної оцінки з подальшою атестацією кожного. Весь особовий склад УПП в Одеській області виведений поза штат. Командири підрозділів, які обіймали посади в управлінні, відряджені до відділу патрульної поліції в АР Крим та м. Севастополі.

Особовому складу представили нового заступника начальника УПП в Одеській області Дмитра Кисличенка, який до цього обіймав посаду командира батальйону УПП Вінницької області.

«На два місяці до підрозділу відрядженні кращі командири з інших управлінь, які будуть нести службу на території Одещини. Головне завдання перед новини командирами — зміцнити колектив і побороти негативні явища, що виникали у роботі підрозділу»,– зазначив Олександр Фацевич.

Залишити відповідь