В Одесі колишній СБУшник посварився з компанією, в якій були поліцейські: двоє людей отримали вогнепальне поранення

Двоє людей отримали вогнепальні поранення в результаті конфлікту, який стався в ніч з 1 на 2 січня в Суворовському районі Одеси.

Про це повідомляє «Думская».

Як стало відомо «Думськой», на вулиці Бочарова ветеран СБУ щось не поділив з компанією молодих людей, серед яких були співробітники поліції поза службою.

Він вихопив травматичний пістолет і поранив двох – правоохоронця і його безробітного товариша 1995 року народження. Однак опоненти не розгубилися, відібрали у ексСБУшника зброю і покинули місце події. Останній же звернувся до Суворовського відділу поліції, заявивши, що піддався грабежу і, крім пістолета, невідомі викрали у нього сумку з документами та грошима.

Через кілька годин поранені прийшли до Южненської міської лікарні. При цьому вони представилися вигаданими іменами і, отримавши медичну допомогу, зникли до приїзду наряду поліції.

Вранці один з учасників конфлікту, капрал поліції приніс відібраний пістолет в Южненське відділення і розповів, що власник зброї безпричинно відкрив вогонь по його товаришам.

Призначено службове розслідування. Матеріали кримінального провадження, відкритого за заявою ветерана СБУ, передані в Державне бюро розслідувань.

Залишити відповідь