Кременчуцький суд призначив 3 роки умовно чоловіку, який викладав хоум-відео з дружиною на Pornhub

Інженер кременчуцького ліцею знімав зі своєю дружиною інтимні хоум-відео, а потім викладав їх на порносайт — суд призначив чоловіку 3 роки умовного покарання

2 вересня Крюківський районний суд Кременчука виніс вирок інженеру одного з кременчуцьких ліцеїв Сергію Г., який знімав зі свою дружиною інтимні домашні відео та викладав їх на порносайт. Чоловіку призначили умовне покарання.

Про це повідомляє місцеве видання «Полтавщина» з посиланням на судовий реєстр.

Відповідно до матеріалів справи, чоловік знімав домашні відео на камеру, потім завантажував їх на ноутбук, а далі — на порносайт Pornhub, щоб отримати кошти за їх перегляди. Всього чоловік зняв та завантажив 28 відео.

Слідство кваліфікувало дії чоловіка як виготовлення та розповсюдження порнографії (ч.1 та ч.2 ст. 301 КК України). Обвинувачений під час досудового розслідування 24 червня уклав угоду з прокурором про визнання своєї провини, а також сприяв розслідуванню.

Тож 2 вересня суддя Олександр Маханьков визнав винним інженера у виготовленні та розповсюдженні порнографії та призначив йому 3 роки ув’язнення, але від відбування покарання звільнив із іспитовим строком — 1 рік.

Щоб встановити, чи є порнографією ті 28 відео, які інженер завантажив на порносайт, правоохоронці витратили на експертизи 4576 грн. А суд зобов’язав засудженого їх відшкодувати.

Вирок ще не набрав законної сили та може бути оскаржений в Полтавському апеляційному суді протягом 30 днів з дня його проголошення.

Нагадаємо, що у Полтаві поліція відкрила справу проти чоловіка, який виклав на спеціалізованому сайті відео зі збільшення свого статевого органу. У нього вилучили апарат-екстендер і секс-іграшки. Також полтавцю загрожує до 5 років ув’язнення.

Залишити відповідь