У Конотопі поліцейський збив 10-річного хлопчика : дитина у реанімації

7 червня, близько 18:30 на вулиці Успенсько-Троїцькій, біля спортивного магазину, автомобіль місцевого відділення поліції збив 10-річного хлопчика.

У прес-службі прокуратури повідомили, що водій, який працює у Конотопському відділі поліції, на службовому авто здійснив наїзд на 10-річного хлопчика, що рухався по пішохідному переходу на вул. Успенсько-Троїцькій.

Дитина госпіталізована.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України. Слідство проводять слідчі ДБР під процесуальним керівництвом прокуратури Сумської області. Водій пройшов освідування, він тверезий.

Наразі він затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Тривають слідчі дії.

У прес-службі поліції Сумської області повідомили, що хлопчик перебігав дорогу поза межами пішохідного переходу.

Журналіст Олег Овдєйв вів пряму трансляціюз місця події. Територію очепили, перекрили дорогу.  Представники поліції на камеру ситуацію не коментували. Кажуть, що проводяться слідчі дії.

Gepostet von Олег Овдєй am Freitag, 7. Juni 2019

Очевидці кажуть, що хлопчик перебігав дорогу, коли розпочалась злива, і потрапив під колеса автівки. Його начебто одразу понесли до хірургічного відділення Конотопської центральної районної лікарні, яка знаходиться поруч, не чекаючи приїзду швидкої. 

«Операція триває. Поки ніхто нічого не знає. Дуже складний стан», — розповіли працівники лікарні у коридорі хірургічного відділення ЦРЛ.

Залишити відповідь