У Харкові побили начальника управління карного розшуку та начальника відділу розшуку по тяжким злочинам (ВІДЕО)

Напад представників ОЗУ на працівників поліції стався безпосередньо біля обласного управління поліції. Очільник карного розшуку та начальник відділу  з різними травмами знаходяться у лікарні.

Про це Police Control Ukraine стало відомо з власних джерел.

Ввечері, 6 квітня, на дорозі біля Харківського міського управління ГУМВС стався нібито звичайний конфлікт між полковником поліції Новіковим Сергієм Івановичем – (начальник відділу розкриття злочинів проти особи ГУНП в Харківській області ) та дівчиною. Новіков виїзжав, трохи зачепив або не пропустив автівку за кермом якої була дівчина. На місце «ДТП» підійшов очільник управління карного розшуку полковник поліції Драка Євген Петрович. Дівчина зателефонувала своєму хлопцеві, а хлопець в свою чергу викликав підмогу. На підмогу приїхала бригада «Залютинських», яка входить до ОЗУ Казарцева.  Конфлікт став ще активніше та почалася бійка: «активісти»–озушники накинулася на поліцейських. 

Молодики побили поліцейських, це можна побачити на відео.

Наразі поліцейські у важкому стані у відділенні інтенсивної терапії. У Драки Євгенія (зламана щелепа), у Новікова (його сильно побили, отримав безліч гематом та подряпин).

За інформацією учасники бійки зараз перебувають у розшуку.

Слід зазначити, що редакція Police Control Ukraine звернулась також до пресслужби ГУНП в Харківський області з проханням підтвердити цю інформацію, але там таку бійку ймовірно замовчують, відповівши нам, що не знають про неї, та будуть дізнаватись(на час виходу цієї статті не має офіційної позиції Нацполіції області).

Нагадаємо, раніше невстановлені особи надавали стусанів заступнику начальника ГУНП начальнику слідчого управління Чижу Сергію Анатолійовичу.

Колись Харків називали міліцейським містом, але як бачимо це вже не перший напад на співробітників поліції.  Працівники поліції, яки самі породили злочинність, різні ОЗУ, які зараз вільно себе почувають по всій країні, наразі не здатні захистити не тільки себе, а й громадян.

Залишити відповідь