Смертельне побиття поліцейських у Чернігові через зауваження в магазині: стало відомо який правоохоронець загинув

Чотирьом затриманим, які жорсткого до смерті побили двох поліцейських, повідомили про підозру в умисному вбивстві. Троє з них – неповнолітні хлопці.

Про це розповів керівник Чернігівської окружної прокуратури Павло Герасименко, повідомляє «Суспільне».

«Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України, а саме в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненому за попередньою змовою групою осіб», – повідомив Герасименко.

У ніч на 2 жовтня у Чернігові шестеро молодиків напали на двох поліцейських, один з них, 30-річний капітан поліції Артур Єрохін, загинув на місці. Він працював у відділі міграційній поліції старшим оперуповноваженим. У нього залишилася дружина і двоє маленьких дітей.


За життя другого поліцейського – старшого оперуповноваженого відділу боротьби зі злочинами пов’язнаними з торгівлею людьми Володимира Савона, борються лікарі, він у важкому стані.

Інцидент трапився в супермаркеті «АТБ» на вулиці Незалежності. Двоє правоохоронців були у відпустці та цивільному одязі.

Також наразі є інформація, що в день вбивства двоє поліцейських у магазині зробили зауваження компанії хлопців, які шумно себе вели в супермаркеті. Після цього підозрювані дочекалися чоловіків біля виходу з магазину і почали їх забивати.

Попереджаємо, що відео містить сцени насильства: 18+!

Прощання із загиблим поліцейським, 30-річним Артуром Єрохіним, відбудеться завтра, про це на своїй сторінці у Facebook повідомила його дружина Вероніка Єрохіна. 

Наразі вирішується питання про направлення до суду клопотань про обрання підозрюваним запобіжних заходів у виді тримання під вартою. Триває досудове розслідування, повідомив Павло Герасименко.

Залишити відповідь