П’яний поліцейський, який зніс шлагбаум і наїхав на пішоходів в Одесі, отримав умовний термін

Рік тому одеський п’яний поліцейський у бізнес-центру «Вузівський» збив двох пішоходів. Постраждалі отримали важкі травми, включаючи перелом ребер і перебування в реанімації. 2 грудня Київський районний суд виніс вирок поліцейському – 3 роки з випробувальним терміном в 1 рік. Також суд заборонив поліцейському водити автомобіль на протязі двох років.

Про це повідомляє Українська Служба Інформації з посиланням на судовий реєстр.

Інцидент стався 19 січня 2020 року. 27-річний поліцейський водій Шевченківського відділу Ілля Ковальов на автомобілі Opel Astra наїхав на подружню пару на автостоянці бізнес-центру «Вузівський», зніс шлагбаум і покинув місце ДТП, хоча через час повернувся на місце аварії.

Постраждалі отримали важкі травми і були госпіталізовані в лікарню. У чоловіка діагностували відкриту черепно-мозкову травму, 6 зламаних ребер і травму грудної клітини. Лікарі давали невтішні прогнози з приводу його стану.

Жінка детально про все це не пам’ятає. Стверджує, що все сталося дуже швидко. Вона поступила в лікарню з численними синцями, але була в свідомості.

Поліцейський свою провину визнав, розкаявся і навіть виплатив постраждалим 47 100 гривень на лікування, а також 152 тисячі гривень в якості матеріальної компенсації. 2 грудня Київський районний суд засудив поліцейського до 3 років позбавлення волі з виправним терміном в один рік, а також заборонив водити автомобіль протягом двох років.

Залишити відповідь