Працівник СБУ скоїв ДТП з трьома постраждалими

Перебуваючи за кермом автомобіля марки «Mazda», який належить його дружині, співробітник СБУ не обрав безпечну швидкість та виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем «Geely». У результаті ДТП пасажир автомобіля «Mazda», водій та пасажир «Geely» отримали тяжкі тілесні ушкодження.

Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі, повідомили про підозру заступнику начальника служби Управління спеціального зв’язку Служби безпеки України. Правоохоронець підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху, внаслідок чого троє осіб отримали тяжкі тілесні ушкодження.

Кваліфікація дій правоохоронця: порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, внаслідок чого заподіяно тяжке тілесне ушкодження (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Залишити відповідь