Поліція перевірить всі факти негідної поведінки співробітників поза службою – Сергій Князєв

Правоохоронці перевірять всі скарги громадян на поведінку поліцейських поза службою., про це заявив очільник Нацполіції України Сергій Князєв під час позапланової наради з керівниками структурних і територіальних підрозділів поліції.

Сергій Князєв поставив завдання всім відповідним підрозділам негайно провести перевірку всіх заяв та скарг громадян щодо ганебної або неналежної поведінки поліцейських поза службою.

«На контроль взяти не тільки несення служби особовим складом, а й поведінку поза службою. Наша реакція повинна бути жорсткою на такі події. На негідну поведінку, правопорушення у побуті – миттєва ваша реакція», – наголосив Сергій Князєв. 

«Наголошую на негайній реакції – кожне звернення громадян щодо негідної поведінки поліцейських у побуті розглядати як надзвичайну подію. Звіт перед громадою – запорука вашого знаходження на службі», – наголосив Сергій Князєв. 

Нагадаємо, відсторонений після вбивства 5-річного Кирила Тлялова начальник поліції Київщини генерал Дмитро Ценов очолив поліцію в ООС.

Залишити відповідь