Одеському патрульному, який збив жінку, тільки через 3 роки повідомили про підозру

У липні 2017 року, поліцейський, рухаючись на службовому автомобілі по вул. Пушкінській в Одесі, здійснюючи поворот ліворуч на вул. Жуковського, не переконався у відсутності пішоходів, які перетинали проїзну частину на дозволений сигнал світлофора, внаслідок чого допустив наїзд на жінку.В результаті ДТП пішохід отримала перелом ключиці.

18 березня 2020 року прокуратура Одеської області спільно зі слідчими територіального управління ДБР у Миколаєві повідомили про підозру патрульному поліцейському у скоєнні ДТП із заподіянням пішоходу середньої тяжкості тілесних ушкоджень.Про це повідомляє пресслужба прокуратри області.

«Процес збирання доказів, що можуть свідчити про порушення встановлених правил дорожнього руху діючим поліцейським, був тривалим через проведення значної кількості експертиз.»,–йдеться у повідомленні.

Наразі до Заводського суду м. Миколаєва скеровано клопотання про відсторонення офіцера поліції від виконання службових обов’язків на період слідства та обрання йому запобіжного заходу.

Залишити відповідь