Одеські патрульні, взявши хабар, тікали від активіста та розбили службове авто (ВІДЕО)

Відомий активіст ще с часів ДАІ Дмитро Кравчук знову засняв та оприлюднив відео як одеські патрульні беруть хабар від водія. Взявши 3 тис. грн, одеські копи почали тікати від Дмитра, та навіть розбили службовий автомобіль.

Ім’я активіста Дмитра Кравчука ще до створення нової патрульної поліції прогриміло на всю країну. Як повідомляє 368.media тоді він з товаришами змогли «поставити на вуха» ДАІ Миколаївської та Одеської областей. Відеоматеріали, що фіксують побори на дорогах, лягли на стіл міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, який був змушений прискорити процес розформування Державтоінспекції. Саме завдяки Дмитру вся країна дізналася, що простий прапорщик на посаді в Любашівці може запропонувати хабар в півмільйона гривень заради збереження зірок на погонах.

І ось пройшли 4 роки, а на дорогах нічого не змінилось.

Так, зі слів водія патрульні підійшли до його авто біля магазину та потребували документи. У хлопця при собі їх не було. Патрульні вигадали, що це правопорушення тягне за собою штраф у розмірі 10 тис. грн та збирались забрати авто на штрафмайданчик.

Довідково: Згідно ст.126 КУпАП Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса (договору) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (страхового сертифіката “Зелена картка”), – тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Потім водій запитав у патрульного як можно вирішити це питання по-іншому та патрульний на телефоні написав вже суму 5 тис. грн. Водій запропонував патрульним під’їхати до гаражу, де його друг привезе гроші. Там на водія чекав активіст Дмитро Кравчук з грошима.

Далі на відео можно побачити, як патрульні отримавши хабар почали тікати від активіста та навіть розбили на службовому авто дзеркало.

❗️Аккуратно на поворотахКоррупция❗️Ещё одна серия 📀 многосерийного сериала 🎥 под названием 🐀Крысиные Бега🏃‍♂️Вы не…

Gepostet von Діма Кравчук am Montag, 20. Januar 2020
Залишити відповідь