На Одещині викрили схему розповсюдження наркотиків серед прикордонників, внаслідок вживання яких помер військовослужбовець


В поле зору правоохоронців ці особи потрапили ще в грудні 2018 року. Тоді слідчі теруправління ДБР у Миколаєві затримали солдата, у якого вилучили наркотичні та психотропні речовини. За результатами розслідування, проведеного слідчими ДБР, до суду було скеровано обвинувальний акт щодо військовослужбовця за підозрою у зберіганні та збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Згодом у Білгород-Дністровському прикордонному загоні внаслідок вживання наркотичних речовин помер прикордонник. Слідчі теруправління ДБР, розташованого у м. Миколаєві, почали з’ясовувати хто ще, окрім раніше викритого солдата, розповсюджує серед прикордонників наркотичні речовини.

Слідство встановило, що наркотичні_речовини військовослужбовці закуповували у членів злочинної організації, яка займалась розповсюдження особливо небезпечних важких наркотичних речовин на території Одеської області.

В ході масштабної спецоперації було проведено низку затримань осіб, причетних до розповсюдження наркотичних речовин.

Одеса

Залишити відповідь