На Одещині чоловік влаштував дебош на пошті та намагався втекти від копів

У Білгороді-Дністровському 34-річний правопорушник відмовився розраховуватися за надіслану йому посилку і влаштував у поштовому відділенні скандал. Співробітники поштового відділення викликали наряд поліції.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції області.

Дебошир почав ображати правоохоронців, а після цього спробував втекти. Поліцейські стали на заваді втечі, на що чоловік сів в автомобіль і поїхав прямо на них. Щоб не допустити наїзду, правоохоронці змушені були стріляти з табельної зброї по колесах. Правопорушника це на мить спинило, він розвернувся і поїхав геть. Втікача заблокували за кількасот метрів від місця події та доставили до відділу поліції. 

«Громадянину повідомили про підозру у вчиненні хуліганства за частиною 3 статті 296 Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За скоєне чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі», – повідомив заступник начальника Білгород-Дністровського відділу поліції Олександр Лєконцев.

Зазначається, що за фактом застосування працівником поліції вогнепальної зброї керівництво ГУНП в Одеській області ініціювало проведення службового розслідування. Його діям нададуть правова оцінку.

Залишити відповідь