На Миколаївщині автобус протаранив патрульний «Prius» (Відео)

Водій автобусу не помітив та протаранив патрульний Prius. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Миколаївської області.

ДТП за участі автобусу Mercedes-Benz та службового автомобіля УПП в Миколаївській області Toyota Prius сталася 3 вересня, близько 4-ї години ранку на 195км автодороги Н-24 «Миколаїв – Вознесенськ – Благовіщенське» (неподалік від повороту на селище Зайве).

50-річний водій автобусу, який здійснював нерегулярні пасажирські перевезення з міста Київ до селища Залізний порт, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем патрульних, який рухався по крайній правій смузі. Внаслідок удару патрульну автівку відкинуло на узбіччя, де вона зіткнулася з дорожнім знаком, а після цього з деревом.

В результаті ДТП ніхто не постраждав.

По факту скоєння дорожньо-транспортної пригоди відносно водія автобуса було складено адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП. Водій автобусу пояснив патрульним, що під час руху просто не помітив автомобіль поліції.

Крім того, він був притягнутий до відповідальності ще й за порушення вимог Закону України «Про дорожній рух» за ч.3 ст. 121-2 КУпАП, за те, що виконував перевезення пасажирів на відстань більше 500 км без другого водія. На місце події також викликали співробітників Управління Укртрансбезпеки в Миколаївській області, оскільки у водія були відсутні будь-які документи, що дозволяють перевезення пасажирів.

Залишити відповідь