На Івано-Франківщині поліцейські на «бляхах» збили двох велосипедистів та втекли з місця ДТП

Вчора, 1 серпня, в селі Старі Кути, що на Косівщині поліцейський, перебуваючи поза службою та ймовірно у стані сп‘яніння, на автомобілі «Audi A6» з номерами іноземної реєстрації збив двох велосипедистів та разом зі своїм пасажиром втекли з місця пригоди. Водій та пасажир «Audi A6» виявились працівниками Косівського відділення поліції.

Зокрема, на відео, яке опублікував місцевий активіст та журналіст Віталій Мацьоцький, є момент самої ДТП. Працівник поліції збив батька та сина. Винуватці аварії втекли з місця події, залишивши автомобіль на узбіччі. Друзі велосипедистів стверджують, що поліціянти були у стані сп‘яніння.

«Audi почало зносити з дороги, коли йому на зустріч їхали велосипедисти. У результаті наїзду чоловіка та підлітка доставили у Косівську ЦРЛ. У хлопчини 16-річного медики діагностували травму ноги, в його батька – черепно-мозкова травма», – розповів активіст.

«Поліцейських, які скоїли ДТП на Косівщині, відсторонено. Кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розслідує Державне бюро розслідувань»,– повідомили у пресслужбі Нацполіції області.

Заначається, що начальник ГУНП в області ініціював проведення службового розслідування, після проведення якого вони будуть звільненні з поліції.

За фактом аварії поліцейські Івано-Франківщини розпочали службове розслідування, а ДБР відкрило кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь