Дружина поліцейського, підозрюваного у вбивстві Кирила Тлялова, звинуватила батьків хлопчика

Мама загиблого малюка готується до похорону, а дружина одного з копів звинуватила її в халатності

Рідні обвинувачених поліцейських вважають, що в убивстві п’ятирічного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому винні… його батьки! А родина малюка вимагає для чоловіків найсуворішого покарання і не знає, коли зможе поховати свого сина. Нагадаємо, трагедія сталася 31 травня. За версією прокуратури, нетверезі поліцейські у вільний від роботи час розважалися стріляниною по банках і пляшках, в результаті чого одна з куль влучила в голову малюкові. У понеділок він помер в лікарні.

Прокуратура Київської області оголосила 42-річному співробітникові дорожньої поліції Володимиру Петрівці і його 31-річному колезі, співробітнику водної поліції Івану Приходьку, підозру за статтею “Вбивство, вчинене групою осіб”. Їм загрожують довічні терміни. У прокуратурі не виключили, що можуть з’явитися і нові підозрювані – на місці злочину знаходилося кілька людей, а зброя, з якої стріляли, ще встановлюється.

“Чекаю, коли зателефонують і скажуть, коли можна забирати тіло синочка. Поховати хочемо в середу, але може бути затримка, і доведеться перенести похорон на четвер”, – сказала Тетяна Тлявова.

Після смерті Кирила вона опублікувала фото, зроблене за кілька годин до його загибелі. На ньому Кирило – в іграшкових “вушках”, з посмішкою.

“Він їх десь знайшов, ці “вушка”, і попросив, щоб я його сфотографувала, – розповіла нам Тетяна і додала: – А поліцейським бажаю сісти довічно”.

У Переяславі-Хмельницькому ми розшукали дружину одного з підозрюваних. Дружина Петровця не тільки вважає чоловіка невинним, а й заявила, що в якійсь мірі винні… батьки Кирила!

“З їхнього будинку можна було побачити, що на галявині стріляють. Як вони могли відпустити свою дитину? Я в шоці. Вважаю акції протесту проплаченими”, – заявила нам Ольга.

І додала, мовляв, того дня її чоловік більшу частину часу проводив зі своїми дітьми, восьмирічними дівчатками-близнючками – годував їх морозивом, водив до піцерії.

“В обід Вова і Ваня (Приходько) віддали дітей бабусям і поїхали на ту галявину. Нетверезим чоловік був на момент затримання, вночі. А хлопчик був поранений ще вдень. Стріляв мій чоловік чи ні – цього я не знаю. Адже там було ще кілька осіб”, – сказала Ольга.

Джерело

Залишити відповідь