55 ударів ножем: у Києві судитимуть жінку за вбивство кіберполіцейської

38-річну жінку судитимуть за вбивство кіберполіцейської: вдарила її по голові пляшкою, а потім ножем нанесла близько 55 ударів по тілу.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Вбивство сталося у березні цього року в Дарницькому районі столиці на вулиці Бажана. На тілі жінки були ознаки насильницької смерті.

Як Police Control Ukraine тоді стало відомо, було вбито старшого інспектора Департаменту кіберполіції Петрову Святославу Богданівну. Вона отримала чисельні ножові поранення.

Святослава Петрова


«У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що між двома жінками виник конфлікт, у ході якого одна з них спочатку пляшкою вдарила іншу по голові, а потім ножем нанесла близько 55 ударів по тілу»,– йдеться у повідомленні.

Затриманій 38-річній жінці повідомили про підозру у скоєні злочину, передбаченого п. 4 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Наразі розслідування завершено та обвинувальний акт відносно жінки направили до Дарницького районного суду. Їй загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Залишити відповідь