У Києві п’яний слідчий поліції протаранив авто, влетів у огорожу та погрожував патрульним після ДТП

У Києві затримали слідчого поліції який в стані алкогольного сп’яніння протаранив припаркований «Mercedes», а потім врізався в огорожу. Повідомляється, що ДТП сталась за участю слідчого Соломянського управління поліції ГУНП у м. Києві Дениса Карасьова.

Про це повідомляє «Київ оперативний».

«На порожній дорозі, на вулиці Косенко, затриманий не впорався з керуванням автомобіля Toyota і врізався в припаркований Mercedes, а потім врізався в паркан», – йдеться в повідомленні.

Крім того, поліціянт став вести себе агресивно. Від проходження тесту на стан сп’яніння він відмовився, погрожуючи водночас свідкам і патрульним. Також заявляв, що не був за кермом та він є капітаном поліції і сказав, що йому «все одно нічого не буде».

Що відомо про поліціянта

За даними ресурсу, слідчий поліції Денис Карасьов у правоохоронних органах працює з 2015 року. Але вже в 2017-му потрапляв у подібну аварію – п’янущим влетів у пластикову загорожу та втік з місця аварії. У 2017 році він перебував на посаді слідчого у Святошинському управлінні. Їздив на «Mitsubishi Pajero». Після того, як керівництво дізналося про його «пригоди» — Карасьова звільнили. Він подав апеляцію на дії керівництва до суду, але суд не вбачав, що керівництво діяло некоректно і залишив дію наказу за яким його було звільнено без змін. Потім він став дільничним офіцером поліції. І потім знову через рік отримав посаду слідчого, тільки вже у Солом‘янському управлінні.

«Незрозуміло тільки як після цього він стає дільничним офіцером поліції, а вже через рік після цього знову стає слідчим, тільки вже у Солом‘янському УП»,–задаються питанням журналісти.

«Злі язики» кажуть, що пан Карасьов дуже любить розслідувати діяльність різних конвертаційних центрів. Це й пояснює наявність у нього немалих, як для слідчого, грошей. До речі, Toyota, на якій скоїв нещодавню ДТП, також є зареєстрованою на юридичну особу», – зазначають у повідомленні.

Залишити відповідь