Головний патрульний коп Кременчука став учасником 2 сезону шоу «Холостячка»

17 вересня на телеканалі «СТБ» стартувало головне романтичне реаліті країни – «Холостячка». У ньому боротися за серце відомої української співачки Злати Огнєвіч буде очільник патрульної поліції Кременчука Олександр Борзенко. 

На першу вечірку-знайомство із Холостячкою поліцейський начальник приїхав на авто патрульної поліції. Борзенко подарував дівчині кошик з ромашками. А потім виніс з автівки велике тістечко, на якому було зображене серце і нотний ключ.

Зауважимо, що один з учасників прилетів на знаймство із Холостячкою на гелікоптері.

Загалом подарунок-сюрприз Златі сподобався, проте дівчина відмітила, що Олександр – милий, але вона побоюється людей, які працюють у правоохоронних органах.  

На розмові тет-а-тет із Златою Олександр розповів історію своїх попередніх відносин. Як він сказав, вони тривали близько 6 років, а через переїзд дівчини до Львова відносини продовжувалися на відстані, проте згодом завершилися.

Наприкінці вечора Борзенко отримав від Злати Огнєвич два статуси: «Найтурботливіший» та «Найщиріший». Також він отримав й червону троянду. Тобто він залишається у проекті та продовжує боротьбу за серце співачки.

Але виникає питання як він буде поєднувати шоу та службу в патрульній поліції.

Батальйон патрульної поліції у місті Кременчук Борзенко очолив влітку 2019 року. Починав службу в патрульній поліції в Маріуполі. З 2018 року був призначений на посаду заст. начальника відділу патрульної поліції в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Слід відзначити, що у щорічній декларації Олександра Борзенко за 2020 рік немає квартир, автівкок та заощаджень.

З декларації вбачається, що Борзенко безкоштовно проживає в квартирі площею 32.64 м2 в Кременчуці. Відповідна квартира зареєстрована на Ольгу Дудник. Також поліціянт вказав свій річний дохід: тільки зарплату в поліції – 390 тис 292 грн.

Залишити відповідь