У Харкові п‘яний чоловік розтрощив автівку скандальновідомої п’яними покатушками блогерши «Небезпечної Ані»

ДТП за участю автівки «Lexus RX300» блогерши Анни Крівуц (відома під ніком «dangerann»), горезвісної своїми п’яними покатушками, ДТП, постійними порушеннями ПДР та намаганнями «тролити» копів, сталась вночі 21 грудня на Кільцевій дорозі м. Харкова.

Як Police Control Ukraine повідомило джерело у правоохоронних органах, патрульні приїхали на виклик про ДТП з потерпілими. На місці копи виявили у кюветі розтрощений «Lexus» з держномерами «АХ 2497 НІ».

Водія автівки ушпиталили до міської лікарні, проте він не отримав няіких ушкоджень та його повернули на місце аварії. Керманичем виявився п’яний громадянин Зурабашвілі Р. Г., який ледь стояв на ногах.

Він пройшов огляд на стан сп‘яніння. Результат –1,02 проміле, що в 5 разів перевищував допустиму норму. На чоловіка склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП.

Відповідна автівка зареєстрована на матір блогерши – Крівуц Вікторію.

Відповідні фото авто зі сторінки блогерши

Слід зазначити, що ввечері, перед ДТП, Анна Крівуц записала сторіз, що віддає автівку на ремонт до майстерні, яку вона сама ж постійно рекламує.

Нагадаємо, раніше Police Control Ukraine постійно повідомляв про пригоди Анни Крівуц та як її неодноразово ловили п’яною за кермом.

У липні 2018 року вона у стані сп‘яніння скоїла ДТП: їхала на червоний сигнал світлофора і врізалась в «Chevrolet Lacetti» . Блогерша пройшла огляд на стан сп‘яніння. Результат –1,12 проміле. Тоді на Крівуц були складені протоколи за ст. 124, 130 КУпАП та адмінпостанова за ст. 126 КУпАП.

У серпні 2018 року Київський районний суд м. Харкова зобов’язав 19-річну блогершу заплатити штраф –10,2 тисячі гривень. Окрім цього, її позбавили права керування транспортними засобами на один рік.

Також у липні 2018 року в стані алкогольного сп’яніння вона пересіла за кермо «Lexus» свого товариша, відмовилася пройти тест на алкоголь, а потім і намагалась втекти від копів.

Також нагадаємо, раніше ця блогерша неодноразово порушувала ПДР України. Крівуц отримала своє водійське посвідчення в червні 2017 року та зібрала майже одразу 15 постанов та 2 протоколи за ст. 130 КУпАП. Суди неодноразово позбавляли її права керувати транспортними засобами.

Не маючи водійського посвідчення, і навіть не маючи тимчасового водійського, Аня спокійнесенько сідала за кермо та роз’їжджала дорогами міста. Періодично отримувала постанови за керування авто без водійського посвідчення. Іноді у неї забирали автомобіль на штрафмайданчик.

І продовжувала «кричати», що вона за законність, проти поліції, їздячи п‘яною за кермом та порушуючи ПДР.

А у вересні 2018 року суд взагалі покарав блогершу трьома добами адміністративного арешту та 50 годинами виправних робіт.

Залишити відповідь