У Новомиргороді поліцейські також не знають закон «Про Національну поліцію»


Раніше ми публікували відео,як поліцейські Олександрії не знають закон «Про Національну поліцію».

Така сама ситуація і у Новомирогодському відділенні поліції  на Кіровоградщині.

На відео начальник запитує у поліцейських: «Хто такий поліцейський?», «Яка стаття визначення хто такий поліцейський?», «Хто відкривав закон ЗУ «Про Національну поліцію?».

Ред.: У Новомиргороді поліцейські також не знають закон «Про Національну поліцію»Раніше ми публікували відео,як поліцейські Олександрії не знають закон «Про Національну поліцію». Така сама ситуація і у Новомирогодському відділенні поліції на Кіровоградщині.На відео начальник запитує у поліцейських: «Хто такий поліцейський?», «Яка стаття визначення хто такий поліцейський?», «Хто відкривав закон ЗУ «Про Національну поліцію?».Також керівник запитав у поліцейських про принципи діяльності поліції.Поліцейські не змогли відповісти на питання керівника,тобто поліцейські не знають ЗУ «Про Національну поліцію».Нагадаємо, згідно ст. 17 ЗУ «Про Національну поліцію» Поліцейським є громадянин України, який склав Присягу поліцейського, проходить службу на відповідних посадах у поліції і якому присвоєно спеціальне звання поліції.Принципи діяльності поліції:Стаття 6. Верховенство права;Стаття 7. Дотримання прав і свобод людини;Стаття 8. Законність;Стаття 9. Відкритість та прозорість;Стаття 10. Політична нейтральність;Стаття 11. Взаємодія з населенням на засадах партнерства;Стаття 12. Безперервність.

Gepostet von Police Control Ukraine am Samstag, 13. April 2019

Також керівник запитав у поліцейських про принципи діяльності поліції.
Поліцейські не змогли відповісти на питання керівника,тобто поліцейські не знають ЗУ «Про Національну поліцію».

Нагадаємо, згідно ст. 17 ЗУ «Про Національну поліцію» Поліцейським є громадянин України, який склав Присягу поліцейського, проходить службу на відповідних посадах у поліції і якому присвоєно спеціальне звання поліції.

Принципи діяльності поліції:
Стаття 6. Верховенство права;
Стаття 7. Дотримання прав і свобод людини;
Стаття 8. Законність;
Стаття 9. Відкритість та прозорість;
Стаття 10. Політична нейтральність;
Стаття 11. Взаємодія з населенням на засадах партнерства;
Стаття 12. Безперервність.


Залишити відповідь