«Ты уже за**ал! Ты завтра будешь таксовать, я приеду, тебе мозги в**бу!»: на Харківщині поліцейський погрожував та обматюкав чоловіка (ВІДЕО 18+)

Відео спілкування громадянина із поліцейським Харківської області потрапило у розпорядження Police Control Ukraine .

Одразу попереджаємо, що відео «18+».

На відео видно , як чоловік підходить до поліцейської автівки днз «21 0304», яка стоїть на узбіччі та в котрій сидить громадянин. Він задає питання «Что делает человек в служебном авто?» та після цього поліцейський сектору реагування патрульної поліції Дергачівського відділу поліції ГУНП в Харківській області Гринченко Василь Петрович намагається відповісти чоловіку, а потім, перебуваючи при виконанні службових обов’язків, поводить себе неадекватно. Коли громадянин відповідає, що поліцейський дурачок, то поліціянт кричить на громадянина з нецензурною лайкою та навіть погрожує йому.

«Ты уже зае**л! Ты завтра будешь таксовать, я приеду, тебе мозги в**бу!».

Ред.: «Ты уже за**ал! Ты завтра будешь таксовать, я приеду, тебе мозги в**бу!»: на Харківщині поліцейський погрожував та…

Posted by Police Control Ukraine on Saturday, July 18, 2020

Police Control Ukraine поспілкувавсся з автором відео. За словами автора відео: «Проезжал мимо, увидел, что стоят полицейские. Я активист организации «Надзор Харьков» и всегда в таких ситуациях стараюсь помочь людям. Человек сидел в служебном авто и документы были у инспектора. Поинтересовавшись, что у них в машине делает человек – понеслось…Разводили на 130-го. Беспричинная остановка, якобы уже по законопроекту 2596 им это можно. Походу, держа в руках документы водителя, пугали, что человек получит направление на прохождение освидетельствования. Сами знаете эту схему, рассказывать не надо».

Нагадаємо, це вже не перший інцидент із працівниками поліції Дергачівського відділу поліції ГУНП в Харківській області. Раніше у Харкові п’яний одійозний дільничний офіцер поліції цього відділу поліції Самойлов Ігор Васильович бросався на патрульних поліцейских, які затримали його за керування траснпортним засобом у стані сп‘яніння.

Це той самий Самойлов, який вже фігурував у наших статтях та раніше він працював ще у ДАІ, а потім потрапив до нової патрульної поліції, але «ДАЇшне минуле» не покидало його ніде.

Тоді напарником Самойлова був саме Гринченко Василь Петрович. Ще тоді він так спілкувався із адвокатом.

А ось старі кадри з цим же поліцейським сектору реагування патрульної поліції Дергачівського відділу поліції ГУНП в…

Posted by Police Control Ukraine on Saturday, July 18, 2020
Залишити відповідь