У Харкові патрульні затримали одіозного поліцейського: у стані сп’яніння керував автомобілем (ВІДЕО)

У Харкові п’яний одійозний поліцейський Самойлов Ігор Васильович бросався на патрульних поліцейских, які затримали його за керування траснпортним засобом у стані сп‘яніння. 

Патрульні зупинили автомобіль «Toyota Avensis» ввечері ,3 грудня, на Салтівському шосе. За кермом перебував дільничний офіцер поліції Дергачівського відділу поліції ГУНП в Харківській області Самойлов Ігор Васильович. У його декларації зазначений саме такий автомобіль.

Це той самий Самойлов, який вже фігурував у наших статтях та раніше він працював ще у ДАІ, а потім потрапив до нової патрульної поліції, але «ДАЇшне минуле» не покидало його ніде.

Читайте також:«Бывших не бывает» : харківський адвокат знайшов серед полей старих «ДАЇшників»

Коли Самойлов І.В. працював у ДАЇ, він полюбляв посилати громадян, які не давали брати йому хабарів з водіїв, «на х**».

З ДАЇ Ігор Самойлов прийшов до лав патрульної поліції Харківської поліції, де працював у черговій частині старшим інспектором-черговим.

Він постійно не пускав громадян та активістів до Управління патрульної поліції м.Харкова , посилаючись на якісь закони, яких не має в Україні.

Патрульні виявили у поліцейського ознаки сп‘яніння, а саме почервоніння очей та відповідний  запах з ротової порожнини.

Самойлов Ігор спочатку заявив,що він не керував автомобілем та взагалі йшов пішки. А потім змінив свідчення та почав казати, що перебував на пасажирському місці. 

Потім поліцейський Самойлов почав сперечатись з патрульними та вдарив одного з копів по нозі і у груди. 

Патрульні затримали п‘яного дільничного та вдягли на нього кайданки. Також на місце прибули друзі Самойлова та заважали затриманню п‘яного дільничного і оформленню відповідних матеріалів.

На Самойлова Ігоря Васильовича склали протокол за ст. 130 КУпАП(Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

У пресслужбі ГУНП підтвердили інформацію щодо цієї події. У відомстві розпочали службову перевірку та відсторонили від виконання службових обов‘язків Самойлова І.В. на час проведення перевірки .

Залишити відповідь