Ректор ХНУВС Валерій Сокуренко приховав в декларації будинок в Києві

Валерій Сокуренко, будучи ще проректором Національної академії внутрішніх справ, подав щорічну декларацію за 2014 рік та не зазначив в ній житловий будунок у Києві.

Про це Police Control Ukraine повідомило поінформоване джерело.

За його інформацією, у паперовій декларації (це останні перед Е-деклараціями, які заповнювались особисто) за 2014 рік Валерій Сокуренко з невідомих причин не зазначив житловий будинок площею 328,2 м2, який знаходиться в Києво-Святошинському районі Києва та належить йому ще з 31 січня 2006 року. А вже в щорічній Е-декларації за 2016 рік, коли Сокуренко вже був ректором Харківського національного університету внутрішніх справ, відповідний будинок зазначен та дата набуття права власності – «31.01.2006».



Цікаво, чому такий відкритий факт приховування нерухомості ніхто «не помітив» та не притягнув до відповідальності Валерія Сокуренко?

Також Сокуренко в паперовій декларації за 2014 рік зазначив дохід від викладацької діяльності в розмірі 13 226 грн 44 коп.
Однак, з «опитаних» випускників Національної академії внутрішних справ, де він працював на той час проректором і «викладав», ніхто не може згадати коли і який предмет викладав Валерій Сокуренко.

Нагадаємо, раніше Police Control Ukraine повідомляв про те, що Валерій Сокуренко приїхав коментувати вибухи гранат у Харкові у брендовому одязі (пуховик зі шкіри оленя та хутром нутрії) вартістю понад 150 тисяч гривень.

Читайте також: Глава полиции Харьковской области Валерий Сокуренко купил себе ученое звание?

Через деяйкий час, після статті про брендовий одяг очільника обласного главку, Сокуренко звільнили з посади начальника ГУНП в Харківській області. Він повернувся на посаду ректора ХНУВС.

Залишити відповідь