«Примкнув до зла»: екправоохоронець був членом злочинної групи, яка збувала наркотики в столиці

Наркоугруповання займалося виготовленням і розповсюдженням психотропних речовин на території столиці та Київщини. Серед учасників кримінальної групи – колишній співробітник однієї з правоохоронних структур.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Внутрішня безпека НПУ та СБУ встановили учасників викритого наркоугруповання – мешканці столиці, двоє чоловіків та троє жінок, серед яких 46-річний колишній правоохоронець.

«Зловмисники обладнали кілька приміщень під лабораторії для виготовлення амфетаміну, підшукували прекурсори для нього та збували готову продукцію наркозалежним шляхом використання каналів соціальних мереж»,–йдеться у повідомлені.

Правоохоронці провели 47 санкціонованих обшуків у фігурантів групи, виявили та вилучили амфетамін, пігулки «Екстазі», прекурсори та обладнання для виготовлення наркотиків, зброю та гроші з явними ознаками підробки. Речові докази відправлено на проведення експертизи.

Слідчі поліції інкримінують чотирьом учасникам угруповання незаконне виробництво та збут наркотиків, зокрема – у складі організованої групи.

Зазначається, що перевіряється інформація про можливу причетність до діяльності зловмисників діючих співробітників правоохоронних органів.


 

Залишити відповідь