На Житомирщині п‘яний слідчий вдарив поліцейську

Весела гулянка закінчилася бійкою, яку влаштував слідчий поліції Бердичіва біля одного з кафе міста.

Про це повідомляє місцеве видання Житомир.info. 

“Вночі 1 березня в кафе в місті Бердичів Житомирської області сталася сварка між двома співробітниками правоохоронних органів, яка переросла в бійку”, – йдеться в повідомленні.

За словами очевидців, близько 3:30 співробітник Житомирської поліції, відпочиваючи в кафе «Чара» і вживаючи спиртне, вступив у конфлікт зі співробітницею місцевого відділу поліції. З’ясування стосунків вони продовжили на вулиці, слідчий вдарив жінку по обличчю.

За інформацією видання, конфлікт стався між 23-річним слідчим Житомирського міськвідділу поліції і 37-річною інспекторкою з адмінпрактики Бердичівського райвідділу поліції.

На опублікованому відео видно, як явно нетверезий чоловік роздягається посеред вулиці, а дві жінки лають його за це і говорять, що він ганьбить поліцію. Обидві сторони конфлікту постійно вживають нецензурну лексику.

«За цим фактом Бердичівським відділом поліції відкрите кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України. Усі матеріали скеровуються до Територіального управління Державного бюро розслідувань, оскільки подія пов’язана з поліцейськими. Окрім того, начальником ГУНП призначено службову перевірку, матеріали якої також будуть скеровані до відповідного підрозділу ДБР. Ступінь тілесних ушкоджень встановить судово-медична експертиза», – прокоментувала речниця ГУ Нацполіції Алла Ващенко.

Залишити відповідь