На Тернопільщині скандальновідомий поліцейський знову влаштував конфлікт


Наразі передісторія конфлікту нажаль невідома.

Конфлікт склався між скандальним працівником Бучацької поліції ст. лейтенантом Бучацького відділення Національної поліції Стасів Романом Романовичем та Чортківчанином Артуром на заправці «ОККО» .

На відео видно, що між чоловіком та працівником поліції розгорається словесний конфлікт,після чого поліцейський Стасів Р.Р. почав застосовувати до чоловіка фізичну силу, та порвав одяг чоловіку.
Поліцейський намагався затримати чоловіка,і врешті він одягнув на нього кайданки,та затримав нібито за «Злісну непокорузаконному розпорядженню або вимозі поліцейського» (185 ст.КУпАП).

Під час всього конфлікту напарниця поліцейського взагалі стояла в стороні,та нічим не допомогала.

Потім поліцейські доставили чоловіка до медичного закладу для експертизи на стан алкогольного чи наркотичного сп‘яніння.
Слід зазначити,що ця дія та вимога пройти таку експертизу жодним нормативно-правовим актом України не передбачена,оскільки чоловік не водій транспортного засобу.

Продовження цієї ситуації наразі теж невідомі.
Ймовірно тут є склад статті 365 ККУ «Перевищення влади або службових повноважень службовою особою»,але це вже будуть з‘ясовувати слідчі.

Нагадаємо,у грудні 2015 року поліцейський Стасів Роман зі своїми друзями побив депутата-УКРОПівця Василя Меуша через суперечку про участь у Майдані. Після бійки, депутата доставили в Бучацьку районну лікарню зі струсом мозку та забоями голови.


Ред.: На Тернопільщині скандальновідомий поліцейський знову влаштував конфліктНаразі передісторія конфлікту нажаль невідома.Конфлікт склався між скандальним працівником Бучацької поліції ст. лейтенантом Бучацького відділення Національної поліції Стасів Романом Романовичем та Чортківчанином Артуром на заправці «ОККО» . На відео видно, що між чоловіком та працівником поліції розгорається словесний конфлікт,після чого поліцейський Стасів Р.Р. почав застосовувати до чоловіка фізичну силу, та порвав одяг чоловіку. Поліцейський намагався затримати чоловіка,і врешті він одягнув на нього кайданки,та затримав нібито за «Злісну непокорузаконному розпорядженню або вимозі поліцейського» (185 ст.КУпАП).Під час всього конфлікту напарниця поліцейського взагалі стояла в стороні,та нічим не допомогала.Потім поліцейські доставили чоловіка до медичного закладу для експертизи на стан алкогольного чи наркотичного сп‘яніння.Слід зазначити,що ця дія та вимога пройти таку експертизу жодним нормативно-правовим актом України не передбачена,оскільки чоловік не водій транспортного засобу.Продовження цієї ситуації наразі теж невідомі.Ймовірно тут є склад статті 365 ККУ «Перевищення влади або службових повноважень службовою особою»,але це вже будуть з‘ясовувати слідчі. Нагадаємо,у грудні 2015 року поліцейський Стасів Роман зі своїми друзями побив депутата-УКРОПівця Василя Меуша через суперечку про участь у Майдані. Після бійки, депутата доставили в Бучацьку районну лікарню зі струсом мозку та забоями голови.P.S А що Ви думаєте про дії громадянина та поліцейського?Національна поліція України

Gepostet von Police Control Ukraine am Samstag, 13. April 2019
Залишити відповідь