Вдарила поліцейську в обличчя: харків‘янка проведе три роки за ґратами

Московський районний суд Харкова виніс вирок жінці, яка вдарила співробітницю поліції і порвала їй кітель. Документ був опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, конфлікт стався 30 травня 2017 року. Екіпаж копів отримав повідомлення від жінки про те, що її подругу б’є співмешканець. Коли правоохоронці прибули на місце події, то запропонували харків’янці написати заяву. Та відмовилася, а також почала бити руками і ногами по машині. Порушницю спробували закувати в наручники, але вона встигла вдарити патрульну в обличчя, а також порвати їй кітель.

В ході розгляду підприємниця не визнала своєї провини. Жінка стверджувала, що поліцейська перша вдарила її і розбила окуляри. Однак заяву про це вона писати відмовилася і за медичною допомогою не зверталася. Втім, цю версію не підтвердили ні потерпіла, ні її колега, ні випадковий свідок. За насильство по відношенню до співробітниці правоохоронних органів харків’янку засудили до трьох років позбавлення волі. На даний момент рішення не вступило в силу і може бути оскаржене в апеляції.

Джерело

Залишити відповідь