У Луцьку на продажі наркотиків затримали поліціянта, який боровся з закладками

Один із начальників підрозділу районного управління поліції налагодив продаж канабісу та амфетаміну на території Луцька та району. Затримали правоохоронця на гарячому, під час продажу товару. Пізніше під час експертизи у його крові виявили наркотичні речовини

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

«Поліцейський залучив до протиправної діяльності ще двох лучан, які разом з ним вживали та збували наркотичні засоби і психотропні речовини наркозалежним»,– йдеться у повідомленні.

Оперативники задокументували кілька фактів збуту фігурантами наркотичних засобів та психотропних речовин. Правоохоронці затримали фігурантів у Луцьку під час збуту чергової партії наркотичних засобів.

У ході проведення обшуків за місцем роботи та проживання затриманих виявлено та вилучено наркотичні засоби «канабіс» та психотропну речовину «амфетамін», засоби для їх вживання, вирощування, зважування та розфасування.

Експертиза виявила в крові поліцейського наркотичну речовину.

Як стало відомо Police Control Ukraine, мова йдеться про начальника сектору превенції відділення №3 Луцького районного управління поліції Тараса Пастерука.

«На середину літа ми подолали це негативне явище. Закладки перестали розповсюджувати», – розповідав тоді майор поліції в ефірі телеканалу «АВЕРС»

Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинений повторно) ККУ. Також їм обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

Залишити відповідь