У Харкові п’яний водій влетів у двух патрульних та медика швидкої, які працювали на місці ДТП (ВІДЕО)

Вночі, 22 грудня, у Харкові сталася ДТП : зіткнулися Daewoo Lanos (таксі) та «Ford Focus». В результаті аварії постраждали два 16-річних підлітки. Після цього в авто таксі та авто патрульних «Skoda Rapid» влетів п’яний водій «Volkswagen». В результаті подвійної ДТП постраждали патрульні поліцейські 22 та 27 років та лікар швидкої допомоги,який працював на місці пригоди.

View this post on Instagram

Вночі, 22 грудня, у Харкові сталася #ДТП : зіткнулися Daewoo Lanos (таксі) та «Ford Focus». В результаті аварії постраждали два 16-річних підлітки. Після цього в авто таксі та авто патрульної поліції «Skoda Rapid» влетів п’яний водій «Volkswagen». В результаті подвійної ДТП постраждали патрульні поліцейські 22 та 27 років та лікар швидкої допомоги,який працював на місці пригоди. #Харків #патрульна_поліція #поліція #лікар #police #поліціяУкраїни #поліціявдії #policeukraine #policecontrolukraine

A post shared by Police Control Ukraine (@policecontrolukraine) on

За інформацією Центра екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, медики швидкої надавали допомогу постраждалим в ДТП, яке трапилось на кілька хвилин раніше. Зіткнулися Ford Focus та Daewoo Lanos (таксі), постраждали два 16-річних підлітки. Неочікувано із-за рогу вилетіла автівка Volkswagen та врізалась у Daewoo Lanos, яка в свою чергу збила медичного працівника. З численними травмами всіх трьох постраждалих шпиталізували до міської лікарні невідкладної допомоги.

Знову п’яний водій за кермом став причиною ДТП!Цього разу постраждав співробітник ЕМД, що надавав допомогу постраждалим…

Gepostet von КЗОЗ "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" am Sonntag, 22. Dezember 2019

У пресслужбі Нацполіції області повідомили, що аварія за участю автомобілів «Ford Focus», «Daewoo Lanos», «Volkswagen» та з «Skoda Rapid» сталася 22 грудня о 2:30. Травми отримав 16-річний пасажир «Daewoo Lanos», а також співробітники патрульної поліції 22 та 27 років.  Постраждалі були доставлені до лікарні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь