У Харкові поліцейський не впорався з керуванням та врізався у патрульну «Toyota Prius»: є загиблі (ВІДЕО)

ДТП сталася 30 травня близько 00:20 на проспекті Московському. 22-річний водій автомобіля «Daewoo Lanos» – співробітник одного з відділів поліції – не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіштовхнувся зі службовим автомобілем «Toyota Prius».  

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції області.

Від удару сталося загоряння автомобіля «Daewoo Lanos», в результаті чого співробітник одного з відділів поліції, а також його пасажирка загинули на місці події.

Ред.: У Харкові поліцейський не впорався з керуванням та врізався у патрульну «Toyota Prius»: є загибліНаш канал в…

Gepostet von Police Control Ukraine am Samstag, 30. Mai 2020

«Також у результаті зіткнення отримали травми поліцейські, які знаходились в салоні службового автомобіля. 35-річному водію та 26 і 23-річним пасажирам автомобіля «Toyota Prius» надана медична допомога на місці події»,–йдеться у повідомленні.

У пресслужбі патрульної поліції зазначили, що один із патрульних, вибравшись із пошкодженого службового автомобіля, розпочав гасити полум’я автомобільним вогнегасником, однак це не призвело до бажаних результатів, полум’я вмить охопило Daewoo Lanos.

Інформація про подію зареєстрована в Москоському відділі поліції. Для вирішення питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань матеріали направлено до ДБР.

Залишити відповідь