У Чернівцях поліцейський на «BMW» протаранив огорожу, «залетів» на паркан та втік з місця ДТП

Поліцейський не впорався з керуванням «BMW», допустив ДТП та повис на огорожі приватного домогосподарства.  Внаслідок аварії ніхто не постраждав. Очевидці повідомляють, що водій легковика на місці пригоди також був відсутній.

У пресслужбі поліції області повідомили, що вночі 12 вересня до поліції надійшло повідомлення про ДТП без потерпілих у місті Чернівці на вулиці Винниченка. За вказаною адресою правоохоронці виявили автомобіль «BMW», який здійснив наїзд на світлофор та огорожу біля будинку. Попередньо встановлено, що автівкою керував 31-річний співробітник одного з територіальних відділень ГУНП в Чернівецькій області, який перебував поза службою.

В поліції ініціювали комісійне службове розслідування автопригоди, яке проводить дисциплінарна комісія за участі співробітників відділу інспекції з особового складу УКЗ ГУНП і Чернівецького управління ДВБ НПУ.

Зазначається, що за результатами службового розслідування буде надано оцінку діям правоохоронця. У випадку підтвердження причетності поліцейського до автопригоди, буде прийнято рішення про його безальтернативне звільнення з лав поліції.

Залишити відповідь