П’яний «генерал юстиції» – київський адвокат на «Toyota Prado» ледь не скоїв ДТП

Харківський адвокат Олександр Дрижанов, рухаючись трасою «Харків-Київ», побачив автівку «Toyota Prado», яка створювала аварійні ситуації на дорозі: по діагоналі підрізала автомобілі, які рухалися на швидкості понад 150 км/год. Він навіть засняв на відео, як водій позашляховика «упіймав обочину». Адвокат викликав патрульную поліцію. Надалі водій «Toyota» врізався у відбійник та зупинився: виявилось, що він заснув за кермом. Харківському двокату довелося самостійно завадити подальшому керуванню п‘яного водія. 

Про це Police Control Ukraine розповів адвокат Олександр Дрижанов.

«Ми ехали по трассе и увидели как машина подрезает автомобили, которые движутся на скорости свыше 150 км/ч. Она уходила то вправо, то влево, и даже пару раз цепляла отбойник . Мы вызвали патрульную полицию. Потом мы обогнали «Toyota», которая врезалась в очередной отбойник. Проезжая мимо, увидели, что водитель «лежит» на руле. Подумали, что может плохо человеку. В зеркало заднего вида увидели, что дверь авто открылась, но никто не вышел. Тогда уже вышли из своего авто и пошли пешком к машине. Дальше вы сами видите на видео…»,– розповів нам Олександр Дрижанов.

Водієм «Toyota Prado» виявився чинний адвокат Деркач Віктор Федорович. Він ледь стояв на ногах та представлявся генералом юстиції.

П‘яний адвокат Віктор Деркач намагався знову сісти за кермо свого авто та поїхати з місця подія. Але йому завадив харківський адвокат разом із небайдужими громадянами. У ході розмови з п‘яним чоловіком, він навіть прохав підвезти його додому.

Коли на місце прибули патрульні, водій «Toyota Prado» показав свої документи поліцейським, та у нього в авто побачили пляшки з алкоголем. Серед документів, зокрема, було посвідченя адвоката та дозвіл на носіння зброї «Форт-12Р» ( це травматичний пістолет). Також було наявне посвідчення від поліцейської асоціації.


Пляшки із коньяком в автівці адвоката

Далі адвокат Віктор Деркач почав поводити себе ще більше неадекватно. Іноді він представлявся експрацівником правоохоронних органів, «вожняком генеральной прокуратуры» та кричав, що він «держал весь Московский район». Під час проходження огляду на стан сп‘яніння він ображав адвоката та інших громадян: «Дайте мне баян и я сыграю вам песню, ты п**орас, конченный».

Врешті п‘яний адвокат пройшов огляд на стан сп‘яніння – у нього було виявлено 2,68 проміле алкоголю в крові.

Поліцейські склали на п‘яного керманича протокол за ст. 130 КУпАП і вилучили зброю. Разом з цим повідомили, що, ймовірно, відповідні матеріли будуть відправлені до Яготинського районного суду Київської області.

Тож треба сподіватись, що Віктор Деркач не «порєшає» цю справу у суді або навіть у патрульній поліції.

Більше відео по цій події можна подивитись у розділі актуальне у профілі Instagram адвоката Олександра Дрижанова.

Залишити відповідь