Поліція затримала псевдокопа, який підстрелив кандидата у депутати на Сумщині

31 жовтня 2020 року в Харкові затримали підозрюваного у вчиненні розбійного нападу на кандидата в депутати міської ради Кролевця (Сумщина), здійсненого під виглядом поліцейських .

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Сумської області.

«Завдяки спільним оперативним діям працівників поліції Сумщини та Харківщини вдалося встановити особу другого з нападників, а також його місце перебування – 39-річний чоловік переховувався у Харкові, на приватній адресі. Зловмисника затримали наші оперативники та слідчі за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД»,–прокоментував ситуацію заступник начальника ГУНП в Сумській області Валерій Строкач.

Наразі йому оголосили підозру у вчиненні розбійного нападу, поєднаного з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

«Особлива цинічність даного злочину полягає в тому, що обидва нападники у своєму минулому мали відношення до правоохоронних органів, добре знали специфіку розслідування таких справ, а тому заздалегідь готувались і приклали всіх зусиль, аби залишитися невикритими», – наголосив Строкач.

Проте правоохоронці зібрали і нині мають всі необхідні  докази причетності обох затриманих до розбійного нападу на кролевецького підприємця.

Слідчі дії тривають, вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без внесення застави.

Залишити відповідь