Поліція заплатила мільйон за опитування про рівень довіри до себе

Національна поліція України 11 листопада оплатила ТОВ «Центр стратегічного розвитку територій» послуги з опитування громадської думки вартістю 998 тис грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро» та пошуково-аналітичній системі «.007».

У вересні фірмі за результатами тендеру замовили опитування громадської думки щодо оцінки рівня довіри населення до поліції. До 18 жовтня вона мала розробити програму, методологію і маршрут опитування, скласти, протестувати і надрукувати анкети, провести 15 тисяч особистих інтерв’ю повнолітніх осіб в обласних центрах і Києві. Результатом були проміжний підсумково-аналітичний звіт по областях і Києву та узагальнений звіт.

Анкета включала 79 питань. Дослідження не охоплювало тимчасово окуповані території, а також території медичних закладів, військових частин і кримінально-виконавчих установ.

Ціна угоди принаймні вдвічі нижча від очікуваної вартості закупівлі у 2,24 млн грн.

Дорожчими конкурентами під час дуже активних торгів були ВГО «Передові правові ініціативи», ТОВ «Форсервіс ЮА Сейлз», ТОВ «Соціологічна агенція «Фама», ГО «Центр «Соціальний моніторинг», ДВНЗ «Університет банківської справи» і ТОВ «Інфо Сапієнс».

Засновниками «Центру стратегічного розвитку територій» із Мелітополя є Сергій Левченко, Олексій Фокарді, Іван Жокін, Андрій Лось та Андрій Орлов. Фірма заснувала ГС «Асоціація малого та середнього бізнесу України» разом із ТОВ «ССК-Інжинірінг» Левченка, Фокарді, Жокіна, Ігорі Кастіна, Володимира Корнієнка і Катерини Боровікової.

Олексій Фокарді в 2015 році йшов в Запорізьку облраду від «Блоку Петра Порошенка».

Із 2016 року переможець отримав підрядів на 4,10 млн грн., з який цей – найбільший. Зокрема Держкомтелерадіо замовило йому опитувань щодо ЄС і НАТО на 550 тис грн.

Джерело

Залишити відповідь