Патрульного, який у стані сп‘яніння влаштував смертельну ДТП на Вінниччині, затримали

14 червня інспектор роти УПП у Київській області за кермом легкового авто не впорався із керуванням, виїхав за межі проїжджої частини у кювет та врізався у дерево. У наслідок аварії 28-річна пасажирка загинула на місці пригоди, ще один пасажир госпіталізований (тяжкість отриманих тілесних ушкоджень наразі встановлюється), двоє інших пасажирів отримали незначні травми та не потребували медичної допомоги.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

За результатами медичного освідування встановлено, що патрульний перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали на місці ДТП.

Як раніше повідомляв Police Control Ukraine, огляд на стан алкогольного сп’яніння показав результат 1,33  проміле, що в 6 разів перевищує допустиму норму.

Попередня кваліфікація: порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 10 років.

Залишити відповідь