На Житомирщині поліція похизувалася утилізацією 3,5 літрів самогону 71-річної пенсіонерки, а після розголосу «перемоги над злочинністю» видалила повідомлення

У Коростені на Житомирщині поліцейські утилізували 3,5 літри самогону, які вилучили у місцевої пенсіонерки.

Про подію відзвітувало Коростенське районне управління поліції Житомирської області на своїй сторінці у Facebook. А після розголосу «перемоги на злочинністю» повідомлення видалили.

«Так під час відпрацювання Ушомирської територіальної громади Калинівського старостинського округу у 71-річної місцевої жительки поліцейськими було вилучено та знищено частини самогонного апарату і виготовлену готову продукцію», – йшлося у повідомленні.

Наразі відповідне повідомлення вже відсутнє на сторінці райуправління поліції

Також правоохоронці виклали фото з дому пенсіонерки, на яких видно, що у неї було конфісковано одну трилітрову банку із самогоном та одну півлітрову.

Дільничні офіцери поліції закликали громадян повідомляти їм про осіб, причетних до виробництва, зберігання та реалізації самогону, що «дозволить запобігти біді у багатьох родинах».

Виготовлення самогону в домашніх умовах є кримінальним злочином в Україні. Згідно ст. 204 КК України карається штрафом від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Залишити відповідь