На Сумщині двоє СБУшників напали на прикордонний наряд: їх затримали

У Службі безпеки України повідомили, що встановили причетних до нападу на прикордонників в ніч на неділю, 18 липня в Сумській області. Нападниками виявилися два співробітники СБУ. Обох затримали і передали органам слідства.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Як повідомила прес-служба СБУ в коментарі агентству “Інтерфакс-Україна”, спецслужбою встановлено причетність осіб, які вчинили хуліганський напад на прикордонний наряд на Сумщині. Затримані передані органам слідства.

“СБУ сама викрила осіб і сама передала слідству – адже для Служби така поведінка неприпустима. На час проведення досудового розслідування обидва учасники нападу, які є співробітниками Служби, відсторонені від роботи”, – йдеться в коментарі в неділю ввечері.

У прес-службі наголосили, що “СБУ і надалі всіляко сприятиме слідству, щоб встановити всі подробиці інциденту, а винні були покарані – безвідносно до посад і прізвищ”.

Раніше повідомлялося, що в ніч на неділю на державному кордоні з РФ у Сумській області зловмисники напали на співробітників Державної прикордонної служби України, в результаті порушники заволоділи табельною зброєю прикордонників, яку, однак, згодом було повернуто.

Спікер Державної прикордонної служби Андрій Демченко в коментарі “24 каналу” в неділю зазначив, що стан постраждалих прикордонників задовільний.

У Держприкордонслужбі розцінили атаку на прикордонників як спробу залякування.

Залишити відповідь